Netnummer Bruck an der GroßglocknerstraßeStad/Plaats of regio:Bruck an der Großglocknerstraße
Netnummer:6545     (+43 6545)

Land:

OostenrijkHet prefix 6545 is het zonenummer voor Bruck an der Großglocknerstraße. En Bruck an der Großglocknerstraße is gelegen in Oostenrijk. Als u zich buiten Oostenrijk bevindt en u wilt een persoon in Bruck an der Großglocknerstraße bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Oostenrijk is +43, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Bruck an der Großglocknerstraße wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +43 6545.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +43 6545, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Bruck an der Großglocknerstraße moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0043 6545 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine


Netnummer Bruck an der Großglocknerstraße (Oostenrijk)