Netnummer Bella Vista (Amambay)Stad/Plaats of regio:Bella Vista (Amambay)
Netnummer:38     (+595 38)

Land:

Paraguay


Netnummer Bella Vista (Amambay) (Paraguay)


Het prefix 38 is het zonenummer voor Bella Vista (Amambay). En Bella Vista (Amambay) is gelegen in Paraguay. Als u zich buiten Paraguay bevindt en u wilt een persoon in Bella Vista (Amambay) bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Paraguay is +595, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Bella Vista (Amambay) wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +595 38.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +595 38, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Bella Vista (Amambay) moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00595 38 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine


Netnummer Bella Vista (Amambay)