Netnummer Baruun-Urt cityStad/Plaats of regio:Baruun-Urt city
Netnummer:512     (+976 512)

Land:

Mongolië


Netnummer Baruun-Urt city (Mongolië)


Het prefix 512 is het zonenummer voor Baruun-Urt city. En Baruun-Urt city is gelegen in Mongolië. Als u zich buiten Mongolië bevindt en u wilt een persoon in Baruun-Urt city bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Mongolië is +976, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Baruun-Urt city wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +976 512.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +976 512, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Baruun-Urt city moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00976 512 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine