Netnummer Banda Aceh, Aceh BesarStad/Plaats of regio:Banda Aceh, Aceh Besar
Netnummer:0651     (+62651)

Land:

Indonesië


Netnummer Banda Aceh, Aceh Besar (Indonesië)


Het prefix 0651 is het zonenummer voor Banda Aceh, Aceh Besar. En Banda Aceh, Aceh Besar is gelegen in Indonesië. Als u zich buiten Indonesië bevindt en u wilt een persoon in Banda Aceh, Aceh Besar bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Indonesië is +62, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Banda Aceh, Aceh Besar wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +62651.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +62651, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Banda Aceh, Aceh Besar moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0062651 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine