Netnummer Balkanabat (Nebitdag)Stad/Plaats of regio:Balkanabat (Nebitdag)
Netnummer:222     (+993 222)

Land:

Turkmenistan


Netnummer Balkanabat (Nebitdag) (Turkmenistan)


Het prefix 222 is het zonenummer voor Balkanabat (Nebitdag). En Balkanabat (Nebitdag) is gelegen in Turkmenistan. Als u zich buiten Turkmenistan bevindt en u wilt een persoon in Balkanabat (Nebitdag) bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Turkmenistan is +993, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Balkanabat (Nebitdag) wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +993 222.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +993 222, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Balkanabat (Nebitdag) moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00993 222 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine


Netnummer Balkanabat (Nebitdag)