Netnummer Aurora, Marinduque, Quezon, RomblonStad/Plaats of regio:Aurora, Marinduque, Quezon, Romblon
Netnummer:042     (+6342)

Land:

Filipijnen


Netnummer Aurora, Marinduque, Quezon, Romblon (Filipijnen)


Het prefix 042 is het zonenummer voor Aurora, Marinduque, Quezon, Romblon. En Aurora, Marinduque, Quezon, Romblon is gelegen in Filipijnen. Als u zich buiten Filipijnen bevindt en u wilt een persoon in Aurora, Marinduque, Quezon, Romblon bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Filipijnen is +63, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Aurora, Marinduque, Quezon, Romblon wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +6342.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +6342, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Aurora, Marinduque, Quezon, Romblon moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 006342 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine