Netnummer Attard, Għargħur, Iklin, Lija, Mosta, NaxxarStad/Plaats of regio:Attard, Għargħur, Iklin, Lija, Mosta, Naxxar
Netnummer:41     (+356 41)
41     (+356 41)

Land:

Malta


Netnummer Attard, Għargħur, Iklin, Lija, Mosta, Naxxar (Malta)


Het prefix 41 is het zonenummer voor Attard, Għargħur, Iklin, Lija, Mosta, Naxxar. En Attard, Għargħur, Iklin, Lija, Mosta, Naxxar is gelegen in Malta. Als u zich buiten Malta bevindt en u wilt een persoon in Attard, Għargħur, Iklin, Lija, Mosta, Naxxar bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Malta is +356, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Attard, Għargħur, Iklin, Lija, Mosta, Naxxar wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +356 41.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +356 41, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Attard, Għargħur, Iklin, Lija, Mosta, Naxxar moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00356 41 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine