Netnummer Al Muthanna (Samawa)Stad/Plaats of regio:Al Muthanna (Samawa)
Netnummer:37     (+964 37)

Land:

Irak


Netnummer Al Muthanna (Samawa) (Irak)


Het prefix 37 is het zonenummer voor Al Muthanna (Samawa). En Al Muthanna (Samawa) is gelegen in Irak. Als u zich buiten Irak bevindt en u wilt een persoon in Al Muthanna (Samawa) bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Irak is +964, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Al Muthanna (Samawa) wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +964 37.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +964 37, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Al Muthanna (Samawa) moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00964 37 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine