Netnummer Aboyne and BallaterStad/Plaats of regio:Aboyne and Ballater
Netnummer:01339     (+441339)

Land:

Verenigd Koninkrijk


Netnummer Aboyne and Ballater (Verenigd Koninkrijk)


Het prefix 01339 is het zonenummer voor Aboyne and Ballater. En Aboyne and Ballater is gelegen in Verenigd Koninkrijk. Als u zich buiten Verenigd Koninkrijk bevindt en u wilt een persoon in Aboyne and Ballater bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Verenigd Koninkrijk is +44, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Aboyne and Ballater wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +441339.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +441339, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Aboyne and Ballater moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00441339 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine