Netnummer 89 / +5589Netnummer:89     (+55 89)
Stad/Plaats of regio:Picos, Floriano

Land:

BraziliëHet prefix 89 is het zonenummer voor Picos, Floriano. En Picos, Floriano is gelegen in Brazilië. Als u zich buiten Brazilië bevindt en u wilt een persoon in Picos, Floriano bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Brazilië is +55, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Picos, Floriano wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +55 89.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +55 89, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Picos, Floriano moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0055 89 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine