Netnummer 67 / +35667Netnummer:67     (+356 67)
Stad/Plaats of regio:Marsaxlokk, Gudja

Land:

Malta


Netnummer 67 / +35667 (Malta)


Het prefix 67 is het zonenummer voor Marsaxlokk, Gudja. En Marsaxlokk, Gudja is gelegen in Malta. Als u zich buiten Malta bevindt en u wilt een persoon in Marsaxlokk, Gudja bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Malta is +356, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Marsaxlokk, Gudja wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +356 67.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +356 67, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Marsaxlokk, Gudja moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00356 67 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine