Netnummer 6584 / +436584Netnummer 6584 / +436584 (Oostenrijk)


Het prefix 6584 is het zonenummer voor Maria Alm am Steinernen Meer. En Maria Alm am Steinernen Meer is gelegen in Oostenrijk. Als u zich buiten Oostenrijk bevindt en u wilt een persoon in Maria Alm am Steinernen Meer bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Oostenrijk is +43, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Maria Alm am Steinernen Meer wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +43 6584.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +43 6584, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Maria Alm am Steinernen Meer moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0043 6584 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine