Netnummer 52 / +23252Netnummer:52     (+232 52)
Stad/Plaats of regio:Makeni, Koidu

Land:

Sierra Leone


Netnummer 52 / +23252 (Sierra Leone)


Het prefix 52 is het zonenummer voor Makeni, Koidu. En Makeni, Koidu is gelegen in Sierra Leone. Als u zich buiten Sierra Leone bevindt en u wilt een persoon in Makeni, Koidu bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Sierra Leone is +232, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Makeni, Koidu wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +232 52.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +232 52, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Makeni, Koidu moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00232 52 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine