Netnummer 494 / +7494Netnummer:494     (+7 494)
Stad/Plaats of regio:Kostroma Oblast

Land:

Rusland


Netnummer 494 / +7494 (Rusland)


Het prefix 494 is het zonenummer voor Kostroma Oblast. En Kostroma Oblast is gelegen in Rusland. Als u zich buiten Rusland bevindt en u wilt een persoon in Kostroma Oblast bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Rusland is +7, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Kostroma Oblast wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +7 494.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +7 494, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Kostroma Oblast moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 007 494 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine