Netnummer 464 / +595464Netnummer 464 / +595464 (Paraguay)


Het prefix 464 is het zonenummer voor Colonia Nueva Esperanza. En Colonia Nueva Esperanza is gelegen in Paraguay. Als u zich buiten Paraguay bevindt en u wilt een persoon in Colonia Nueva Esperanza bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Paraguay is +595, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Colonia Nueva Esperanza wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +595 464.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +595 464, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Colonia Nueva Esperanza moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00595 464 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine