Netnummer 46 / +9246Netnummer:46     (+92 46)
Stad/Plaats of regio:Toba Tek Singh

Land:

Pakistan


Netnummer 46 / +9246 (Pakistan)


Het prefix 46 is het zonenummer voor Toba Tek Singh. En Toba Tek Singh is gelegen in Pakistan. Als u zich buiten Pakistan bevindt en u wilt een persoon in Toba Tek Singh bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Pakistan is +92, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Toba Tek Singh wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +92 46.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +92 46, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Toba Tek Singh moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0092 46 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine