Netnummer 431 / +91431Netnummer 431 / +91431 (India)


Het prefix 431 is het zonenummer voor Tiruchirappalli, Tamil Nadu. En Tiruchirappalli, Tamil Nadu is gelegen in India. Als u zich buiten India bevindt en u wilt een persoon in Tiruchirappalli, Tamil Nadu bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor India is +91, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Tiruchirappalli, Tamil Nadu wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +91 431.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +91 431, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Tiruchirappalli, Tamil Nadu moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0091 431 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine


Netnummer 431 / +91431