Netnummer 329 / +692329Netnummer 329 / +692329 (Marshalleilanden)


Het prefix 329 is het zonenummer voor Ebeye, Kwajalein Atoll. En Ebeye, Kwajalein Atoll is gelegen in Marshalleilanden. Als u zich buiten Marshalleilanden bevindt en u wilt een persoon in Ebeye, Kwajalein Atoll bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Marshalleilanden is +692, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Ebeye, Kwajalein Atoll wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +692 329.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +692 329, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Ebeye, Kwajalein Atoll moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00692 329 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine