Netnummer 22 / +68622Netnummer:22     (+686 22)
Stad/Plaats of regio:Bairiki, Tarawa

Land:

Kiribati


Netnummer 22 / +68622 (Kiribati)


Het prefix 22 is het zonenummer voor Bairiki, Tarawa. En Bairiki, Tarawa is gelegen in Kiribati. Als u zich buiten Kiribati bevindt en u wilt een persoon in Bairiki, Tarawa bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Kiribati is +686, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Bairiki, Tarawa wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +686 22.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +686 22, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Bairiki, Tarawa moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00686 22 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine