Netnummer 22 / +5322Netnummer:22     (+53 22)
Stad/Plaats of regio:Santiago de Cuba

Land:

CubaHet prefix 22 is het zonenummer voor Santiago de Cuba. En Santiago de Cuba is gelegen in Cuba. Als u zich buiten Cuba bevindt en u wilt een persoon in Santiago de Cuba bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Cuba is +53, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Santiago de Cuba wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +53 22.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +53 22, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Santiago de Cuba moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0053 22 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine


Netnummer 22 / +5322 (Cuba)