Netnummer 07 / +607Netnummer:07     (+607)
Stad/Plaats of regio:Johor, Gemas, Negeri Sembilan,

Land:

MaleisiëHet prefix 07 is het zonenummer voor Johor, Gemas, Negeri Sembilan, . En Johor, Gemas, Negeri Sembilan, is gelegen in Maleisië. Als u zich buiten Maleisië bevindt en u wilt een persoon in Johor, Gemas, Negeri Sembilan, bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Maleisië is +60, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Johor, Gemas, Negeri Sembilan, wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +607.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +607, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Johor, Gemas, Negeri Sembilan, moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 00607 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine


Netnummer 07 / +607 (Maleisië)