Netnummer 043 / +21343Netnummer:043     (+21343)
Stad/Plaats of regio:Tlemcen, Ain Temouchent

Land:

Algerije


Netnummer 043 / +21343 (Algerije)


Het prefix 043 is het zonenummer voor Tlemcen, Ain Temouchent. En Tlemcen, Ain Temouchent is gelegen in Algerije. Als u zich buiten Algerije bevindt en u wilt een persoon in Tlemcen, Ain Temouchent bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Algerije is +213, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Tlemcen, Ain Temouchent wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +21343.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +21343, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Tlemcen, Ain Temouchent moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0021343 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine