Netnummer 026 / +85526Netnummer:026     (+85526)
Stad/Plaats of regio:Kampong Chhnang

Land:

Cambodja


Netnummer 026 / +85526 (Cambodja)


Het prefix 026 is het zonenummer voor Kampong Chhnang. En Kampong Chhnang is gelegen in Cambodja. Als u zich buiten Cambodja bevindt en u wilt een persoon in Kampong Chhnang bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Cambodja is +855, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Kampong Chhnang wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +85526.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +85526, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Kampong Chhnang moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 0085526 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine