Netnummer 011 / +5411Netnummer:011     (+5411)
Stad/Plaats of regio:Ciudad de Buenos Aires

Land:

Argentinië


Netnummer 011 / +5411 (Argentinië)


Het prefix 011 is het zonenummer voor Ciudad de Buenos Aires. En Ciudad de Buenos Aires is gelegen in Argentinië. Als u zich buiten Argentinië bevindt en u wilt een persoon in Ciudad de Buenos Aires bellen, hebt u naast het zonenummer ook het landnummer nodig van het land waarnaar u wilt bellen. De landcode voor Argentinië is +54, dus als u in Nederland bent en u een persoon in Ciudad de Buenos Aires wilt bellen, moet u het telefoonnummer van die persoon laten voorafgaan door +5411.

In dit geval wordt de nul voor de landcode weggelaten.

Het plusteken aan het begin van het telefoonnummer kan meestal in dit formaat gebruikt worden. Het is echter gebruikelijker om het plusteken te vervangen door een reeks nummers die het telefoonnet waarschuwt dat u een telefoonnummer in een ander land wilt bellen. De ITU beveelt aan om 00 te gebruiken, wat ook in vele landen wordt gebruikt, inclusief alle Europese landen.

Als alternatief voor +5411, dat u voor het telefoonnummer van een persoon in Ciudad de Buenos Aires moet plaatsen om hem vanuit Nederland te kunnen bellen, kunt u ook 005411 gebruiken.
Telefoonnummerrekenmachine